Certificeret akupunktør & cupping massør/terapeut

Jeg er akupunktøruddannet i Traditionel Kinesisk Medicin ved Københavns Akupunkturskole i 2014. Jeg elsker at arbejde med dette fag, som er så fantastisk til at behandle mennesker. Uddannelsen har været en spændende personlig rejse og lært mig at anskue det HELE menneske. Det giver meget mening for mig, når diagnosen stilles og en behandlingsplan formes ved at medtage viden om menneskers tidligere oplevelser, handlemønstre og symptomer/sygeforløb. Jeg mener ikke, at man skal udelukke lægeordineret medicin, men tror på, at den optimale behandling for mennesker er anvendelsen af både medicin og akupunktur og lade øst og vest mødes med de bedste erfaringer.

Erfaring

Har behandlet hos Hearthouse/København (2017)

Kurser

Cupping massage, terapi & kosmetisk (2017)
Kosmetisk akupunktur (2015)
Øreakupunktur (2014)
Tema – depression (2013)
Grundkursus i massage v/Axelsons Institut (2007)
Førstehjælp (2014 + 2017)

Medlem af Dansk Behandlerforbund

qklinik-Bettina-akupunktur
 • Specialister i behandling af kvinder og børn

  Graviditetsrelaterede smerter, efterfødsel, babytjek og børnebehandlinger, sportsskader, ryg-, nakke-og bækkendysfunktioner samt hovedpine er bare nogle af de problemstillinger vi beskæftiger os med.
 • Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger

  Vi er nu 4 børnebehandlere & 4 behandlere, der arbejder med kvindeproblemer. Vi tilbyder følgende: osteopati, fysioterapi, træningsvejledning, naturmedicin & positiv psykologi. Læs mere >>
 • Tidsbestilling online

  Book KONSULTATIONER ONLINE HER.
  Du booker, ændrer booking & aflyser online.
  Afbud skal ske ONLINE med mindst 24 timers varsel.
  Ellers betales fuld pris for den aftalte behandling.